NEWSLETTER ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ

Έκδοση #205 | ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Υπηρεσίες προς Εταιρείες Υπηρεσίες προς Υποψηφίους Στρατηγικός Σχεδιασμός Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Ανθρώπινοι πόροι

Η COSMOS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών και των αναπτυξιακών προγραμμάτων και ένα εξειδικευμένο τμήμα έρευνας, εκδίδει και διανέμει το παρόν newsletter, με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων και των φορέων του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα για προκηρύξεις προγραμμάτων ενισχύσεων και άλλων θεμάτων που άπτονται του ενδιαφέροντός τους.
Παρακάτω παρουσιάζονται συγκεντρωτικά όλες οι ενεργές και αναμενόμενες προκηρύξεις για φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες που αφορούν επιχειρήσεις και οργανισμούς.

 
Εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

www.cosmoshellas.com
ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ
 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Στραϊτσα 2, Παράδρομος Εθν.Οδού Θεσ/νικης-Ν.Μουδανιών ΘΕΡΜΗ Τ.Θ. 60853socials
Τηλ. κέντρο : 2310 909453 FAX : 2310 909951

UNSUBSCRIBE:
Για την διαγραφή σας από το ενημερωτικό δελτίο της COSMOS Συμβουλευτικής Α.Ε., στείλτε e-mail στο unsubscribe@cosmoshellas.com Αυτό το μήνυμα είναι εμπιστευτικό. Αν έχετε λάβει αυτό το μήνυμα κατά λάθος, παρακαλώ διαγράψτε το. Έχουμε λάβει κάθε απαραίτητο μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι το μήνυμα δεν περιέχει ιούς. Ωστόσο, δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη από τυχόν πρόβλημα που θα προκύψει από ύπαρξη ιών ή άλλων απειλών λογισμικού, στο σύστημά σας, λόγω δική σας υπαιτιότητας.