Ιστορικό

Ιστορικό

COSMOS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ A.E. είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές Εταιρείες Συμβούλων Συμβούλων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η οποία έχει παρουσία στον επιχειρηματικό στίβο περισσότερο από μια δεκαετία και αποτελεί μία ευέλικτη και δυναμική επιχείρηση με ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης και προηγμένη τεχνογνωσία σε όλους τους τομείς. Δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις και οργανισμούς Ιδιωτικού & Δημοσίου Τομέα, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την ανάπτυξη, την οργάνωση και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων. Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στις βασικές αρχές της Ποιότητας των Υπηρεσιών, Συνέπειας, Αποτελεσματικότητας και Αφοσίωσης προς όλους τους πελάτες της. 

Η εταιρεία ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από στελέχη με υψηλό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η έδρα της βρίσκεται στο 15ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στην περιοχή της Θέρμης του Νομού Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητα κτίρια (1.000τ.μ.), ενώ σε συνέχεια της επιτυχημένης και ανοδικής πορείας ,η COSMOS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ A.E.  από το 2010 έθεσε σε λειτουργία και το COSMOS BUSINESS CENTER – ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Η εταιρία πέρα από υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, διαθέτει και όλο τελευταίας λέξης τεχνολογίας εξοπλισμό αλλά και πολιτική συνεχούς εκσυγχρονισμού. 

Σήμερα, απασχολεί ένα μεγάλο αριθμό στελεχών που όλοι είναι πτυχιούχοι Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Ελλάδος και του εξωτερικού, με εκτεταμένη εμπειρία στους τομείς υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία αλλά και μεταπτυχιακή εκπαίδευση, ενώ εξυπηρετεί σε μόνιμη και συνεχής βάση περισσότερο από 1.000 πελάτες με τους περισσότερους εκ των οποίων διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία.