Code of conduct

Code of conduct

Ο σφαιρικός κώδικας δεοντολογίας μας είναι ένα σαφές σύνολο προτύπων για την επιχειρησιακή συμπεριφορά μας. Παρέχει το ηθικό και συμπεριφοριστικό πλαίσιο στο οποίο βασίζουμε τις αποφάσεις μας καθημερινά. Ο κώδικας δένεται στις αξίες και τις πεποιθήσεις μας και υποστηρίζει όλα αυτά. 

Ο σφαιρικός κώδικας δεοντολογίας μας παρέχει μια σειρά κατευθυντήριων αρχών που ομαδοποιούνται σε 5 κατηγορίες που καλύπτουν το εύρος των δραστηριοτήτων μας και είναι : 

1) Ενδοεταιρική επικοινωνία 
2) Συνεργασία με τους πελάτες 
3) Ενεργούμε με επαγγελματική ακεραιότητα 
4) Eμπιστευτικότητα 
5) Διατήρηση της αντικειμενικότητας και της ανεξαρτησίας μας 

Οι σύμβουλοι και οι εμπειρογνώμονες που μετέχουν στην COSMOS Συμβουλευτική Α.Ε., λειτουργούν επαγγελματικά μέσα στο υφιστάμενο νομικό και κοινωνικό πλαίσιο. 
Αποδέχονται ότι η συμμετοχή τους στην COSMOS Συμβουλευτική συνεπάγεται μεγαλύτερες υπευθυνότητες από εκείνες που αφορούν τις τεχνολογικές τους δεξιότητες. Τηρούν κανόνες δεοντολογικής συμπεριφοράς που τους καταξιώνει ως επαγγελματίες. 
Επιδιώκουν συνεχώς την αναβάθμιση του επιπέδου της αρτιότητας των παραγόμενων παραδοτέων. Απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις τεχνικές τους δεξιότητες και ικανότητες με ανέντιμο τρόπο που θα μειώσει τους ίδιους ως επαγγελματίες και τον Φορέα για τον οποίο απασχολούνται.